BOLAT

ni...aq bukan a nk promosi kn ank akak aq yang sorang ni sbnrnye...tp aq mmg nk maket kn die ni...hahahaaa....coz aq mmg adore sgt a kat die ni.... si BOLAT cayang aq..so..ni pic baru die....(bape byk pnye 'ni' )







cayang kamu...!!!

haaa...aq pn da same cam korg..



haaaaaaaaaa..ni nk story mory skit....oooowwhhhh...korg ni...klu ade je kete siap tampal P yang merah gedabak ni..mesti korg yg lesen penuh ni rase sakit ati coz dorg a.k.a aq jgak bwk slow...tp jgn a nk jdi mcm org yg lupe n nyanyok k...coz dlu pn korg cam2 jgak k...hah..kn da tepanah kat ati 2..hahhaaaa...btw aq skag ni mmg suka-suki sgt a...coz da tak payah nk serius2 sampai nk kuar da bijik2 mate aq waktu drive kete......keraneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...lesen ku da PENUH...
jadi..d sini aq nk ucapkan terima kasih daun keladi, daun pandan dan daun2 lalang kepada sesape yg terperasan da tolong aq dan memastikan lesen P aq dlu xkne tarik mcm maen tarik tali tu...hihiiiii...lastly syukur to Allah yg telah melindungi ku dri sebarang kemalangan dan bahaye..amin...

selamat tinggal lesen P..ops...hhihii

ni pasal x reti diam...!!


pergi.....pergi la kau dari hidup ini...rakus aq sentap hati ini agar tiada lagi yang tinggal untuk kau...biar lah hati rasa sakit dari rasa sunyi...dingin malam mula memanjat tubuh yang mula membeku...biar lah beku agar tiada lagi nama kau di minda yang bijak mencari dan terus merobek hati dengan nama kau....

diam...tapi minda masih berkata-kata.. DIAM....!!! aq teriak...agar hati tidak terus hanyut dengan bayang kau yang telah lama tinggal....hilang kau yang aq biar kan...

kini....hati masih menangis....tapi tangis bahagia...bila kini hati telah kuat..kuat melawan sebagaimana yang Siti Hajar alami, anaknya kehausan di sebuah padang pasir yg gersang, bagaimana beliau berlari ulang alik kesana sini sehingga 7 kali, tanpa sebutir putus asa kerana Allah pasti akan beri bahagia...restu...dan redha Nya...

bagus...akhirnye minda dan hati telah pun berkerjasama bagai pen dan dakwat...aman..~~

old????



ops...tetibe pikir jdi tue plak..hye kawan, if u are trapped between ur feelings and what other people think is right, always go for whatever makes u happy. Unless u want everybody to be happy except u...huh...contohnye i had the letters "HRT" i could add "EA" 2 get "HEART" or "U" 2 get "hurt" but i rather use "U" 2 get "HURT" than have a "HEART" without "U"...but this just feeling yg aq simpan elok2 kat store jantung aq...bcoz i still love everybody happy coz i know the feel from the pain..hello...i still remember what my mom said, we cant get happiness from other people pain..Love is just a word, until we find someone to give a definition..but who??? still searching...haahaha.

hope xpayah tunggu smpai tahap ni a...wish me not.



keje tanpa GAJI



haaaaa..klu tengok kat tajuk pn da bleh paham kan...ni la pengorbanan yg aq kne buat utk segulung diploma..haish...da la segulung je..klu begulung2 tu bebaloi a jgk berperah2 keringat smpai kering kontang mcm kolam ikan yg da xde ikan tu..ape a...tiap pagi aq da dpt dgr suare insan yg pling aq syg a.k.a mak aq yg pagi2 da uji vokal duk kejut aq...so, start a sesi tawa-menawar mcm kt pasar pagi selayang 2, ' jap ma..5 minit....jap ma...2 minit...jap ma..1/2 minit...' nasib a aq di kurniakn mak yg sgt penyabar & penyayang..klu x..mau ari2 aq mandi atas tilam coz kne simbah air..hahhaa..time kasih maaaak..syg byk2 laut...^^

then..

tugasan petame...sejak aq practical ni, aq dpt jawatan bru..haaa..pemandu tanpe gaji....pagi2 da kne anta kak aq g naik ketapi xde roda 2..haish...nk wat cmne, adek yg baek, cute, sweet...kne a tlg akak die...ops..'ni da kes angkat bebakul2 sndiri da ni..'hahaaaha..

sambung lagi...

b4 pkul 8 pagi...aq da kne tepacak kat opis t...dafta kehadiran cam kat skolah2 dlu...tp pakai mesin je a..alaa..mesin yg telan kad korg pastu kuar kn blik..mcm kacang lupe kn kulit yg da bekedut 2..hahhahaa..ok2...xde kne mengene...ni aq lampirkn mcm lampiran dlm report assignment korg 2, gamba mesin kesayangan semue org kat opis aq ni...

pagi2 die a yg kteorg jmpe dlu..klu da nk pkul 8...akn ade a sesi lumbe lari...hahaahaa..paham2 je a..klu xpaham bukak kamus bahase yg da berabuk kat umah 2 k...

lagi...

haa..kat sini de 2 sesi gemok kn badan..a.k.a..rehat makan pagi n lunch..aq akan mengendeng ngn member sepejuangan aq kt cni...'jom...gi jalan2 cri mkn'...mkn nasi ke..mee ke..angin ke....ha 2 kes ble xde duit..hahaha..


lastly a.k.a. akhirnye..

setelah tepat pukul 5.00 petang nan menawan..sekali lg rombongan manusia akan menyerang mesin kacang tu..aq pn menyelit2 la dlm senyap...hulur kn tangan2 ajaib..daaaaannnnn...pom..'cekek'....kad aq pn di telan...'cekek'..kluar blik..(maap..agak hoduh bunyi mesin tu) hahahaaa...
jadi..aq pn dgn penuh semangat yg bercobar2 mcm api yg membakar lilin ari jadi tu..menuju ke kotak 4 tayar dan pulang ke my home sweet home..
akhir kata...amaaaaaaaaaaaaan~~~



haa....time kasih a bace post ni..nah gule2 satu..