obses part 4???

haaaa....xhabis2 obses kn...????
nk wat camne, org yang xde kerja, asyek makan tdo n buat perkara2 wajib je kat umah mesti paham keadaan aq ni...hahaaha...
ok2, aq sebenarnye nk story mory pasal my new obsession, korean... ape2 saja pasal negara 2 aq jdi excited, korean drama, korean verity show, korean songs, korean guys..(sambil senyum lebar) hehehehe...n their life style...haaaa...aq x obses sbb ikut bdk AF tu taw...tp sbb teman sampai the end aq tu, cik LISA, actually aq panggil dia lis but utk memening kan korg, kte panggil cik lisa k...

Sebagai peminat setia Japaness, aq masih x berpaling tadah ok but the most sweet thing about korea yang menarik minat aq ni, diorang punye verity show that 4 me, its full with sense of humor.. thumb up..!! utk sesiape yang ade tekanan, serabut, semak otak, xde kerja laen, bosan..korang boleh a berjinak2 tengok verity show diorang, confom senak buah pinggang korang gelak..aq cadangkan korang tgk Running Man, cite pasal artis cari2 barang..best..
so...start now..^^