Kembali mude

...Setelah lame sgt2 aq xjmpe kwn2 sewaktu zaman mude yang setia menjadi teman susah senang 'ayat skema ckit', aq da kekwn pn plan a nk kuar bersame2...mcm2 tempat nk g, tp last2, genting yg kat sbelah umah jugak mnjadi pilihan (p/s: agak poyo d citu)..hahaaa..jdi perancangan pn di lakukan, rabu lepas raye cine la tarikh keramat nye..so ni, aq show off ckit pic2 waktu kat sane..


p/s: saat2 nk blik tp smpat pose lg kat kusi utk yg mcm da berabat ade kat c2..


ni mase nk beratur naik sampan pelik yg ade atas darat..pnye a lame tp naek nye skejap je..adoi2..

....mase ni mmg best, rase mcm mmg btol2 bleh terbang..dgn kabus nye yg byk..tibe2 rse bangge..

p/s: 'smbil buat muke bangge'



..walaupn da agak lame jgak kan x update blog ni, dlm mse 2 byk pekare jadi...

so, ni antara kenangan yg best waktu cuti raye cine lepas..enjoy..